TOCANT EL BUIT

Descargar TOCANT EL BUIT en PDF

Descripción

La cama! Déu meu, la cama!

Estava penjat de cap per avall i de panxa enlaire, amb la cama esquerra embolicada amb la corda i la dreta penjant sense força a un costat. Vaig aixecar el cap de la neu, vaig treure els ulls per sobre el pit i vaig observar la deformació grotesca del genoll dret, el punt d’inflexió d’una ziga-zaga estranya. No la vaig relacionar amb el dolor que em cremava l’engonal. Allò no tenia res a veure amb el genoll. Em vaig alliberar la cama esquerra de la corda a sacsejades i vaig balancejar-me fins a quedar penjat pel pit de cara a la neu i amb els peus avall. El dolor es va apaivagar. Vaig clavar el peu esquerra a la pendent i em vaig posar dret.

Em van venir nàusees. Vaig ensorrar la cara a la neu i em va semblar que la intensitat del fred em calmava. M’havia passat una cosa terrible, una cosa obscura i terrorífica. Només de pensar-hi sentia pànic: «m’he trencat la cama, s’ha acabat. Estic mort. Tothom diu que… si només sou dos, un turmell trencat pot representar una sentència de mort… si està trencat… si…

Detalles del libro

Páginas del libro: 271

Editorial: TUSHITA EDICIONS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788494725937

Fecha de publicación: 2017

Editado en: ES

Traductor: ANNA TURRÓ

JOE SIMPSON

«TOCANT EL BUIT epub»

tocant el buit-joe simpson-9788494725937

Datos del archivo:

  • Cantidad de visitas: 1432
  • Cantidad de veces descargados: 541
  • Tamaño del archivo: 941KB
  • Formatos disponibles: ✅ PDF ✅ EPUB ✅ MOBI

Categorías:
Literatura
Literatura

Ver otros libros de literatura

Aquí puedes descargar TOCANT EL BUIT en español

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -

Deja un comentario