LAS MOLECULAS DE LA VIDA

Descargar LAS MOLECULAS DE LA VIDA en PDF

Descripción

Aquesta és una obra dedicada a la bellesa i la complexitat d’allò minúscul: els àtoms i les molècules engendradores de vida. Perquè no hem d’oblidar que la vida és molt més complexa que les molècules sobre les quals s’ha erigit, però les seues característiques emanen de la senzillesa d’aquestes.
Esta es una obra dedicada a la belleza y la complejidad de lo minúsculo: los átomos y las moléculas engendradoras de vida. Porque no tenemos que olvidar que la vida es mucho más compleja que las moléculas sobre las cuales se ha erigido, pero sus características emanan de la sencillez de estas.
Les molècules són les grans protagonistes d’aquest llibre. A través de les seues pàgines coneixerem l’estructura dels elements bàsics sobre els quals es construeix i es desenvolupa la vida, les propietats que els caracteritzen i els diferencien, i les funcions que exerceixen en els organismes. Així, mitjançant les molècules que constitueixen els éssers vius -les molècules de la vida-, serem capaços d’inferir les característiques que defineixen la vida en el planeta. Aquesta és doncs, una obra dedicada a la bellesa i la complexitat d’allò minúscul: els àtoms i les molècules engendradores de vida. Perquè no hem d’oblidar que la vida és molt més complexa que les molècules sobre les quals s’ha erigit, però les seues caracterí…
Detalles del libro

Páginas del libro: 246

Editorial: UNIVERSITAT DE VALENCIA. SERVEI DE PUBLICACIONS

Idioma: CASTELLANO

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788491344278

Fecha de publicación: 2019

Editado en: ESPAÑA

«LAS MOLECULAS DE LA VIDA epub»

Datos del archivo:

  • Cantidad de visitas: 1432
  • Cantidad de veces descargados: 541
  • Tamaño del archivo: 941KB
  • Formatos disponibles: ✅ PDF ✅ EPUB ✅ MOBI

Categorías:
Ciencias
Ciencias

Ver otros libros de ciencia

Aquí puedes descargar LAS MOLECULAS DE LA VIDA en español

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -

Deja un comentario