EL 5E PODER

Descargar EL 5E PODER en PDF

Sinopsis de EL 5É PODER

El 5è poder. La República Digital a les teves mans és una història real i molt personal, de projecte i de futur. Però, sobretot, és un cant a l’optimisme: tal com diu l’autor, una oportunitat única d’imaginar i construir la Catalunya que serà digital i en forma de república, o no serà.
El 5è poder. La República Digital a les teves mans podria ser el guió d’un nou capítol de Black Mirror o d’una nova entrega de Matrix, però és la foto més actualitzada de la teva vida. O de la meva. Avui les guerres es lliuren a internet, l’allotjador turístic més gran del món no té ni un hotel, i la nació més poblada del món és una xarxa social. Ens relacionem, ens informem i gestionem tota la vida amb el mòbil: salut, parelles, educació, transport, bancs, compres, menjar, oci… sense adonar-nos-en, la nostra vida real ha passat a ser la digital, i la física, una simple necessitat fisiològica.
Enmig d’aquest tsunami tecnològic, quin rol juga Catalunya? I més important, quin rol vol jugar-hi? En una revolució on ser petit és un avantatge i la matèria primera és el talent, ha arribat la nostra oportunitat.
Catalunya ha estat la fàbrica d’Espanya, però ara ha d’esdevenir un dels hubs digitals d’Europa.
Però Jordi Puigneró no ens parla només de canvis geopolítics, econòmics, en les relacions humanes… sinó també de canvis profunds a la societat: com acompanyar els nostres fills en aquest oceà tecnològic? Com evitar que una revolució de llibertat esdevingui una tirania sense precedents? Com ciberprotegir-nos dels enemics llunyans i dels propers? Com aprofitar aquesta oportunitat per construir una veritable democràcia ciutadana?

Ver más

Detalles del libro
Páginas del libro:
232
Editorial:
LA CAMPANA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416863891
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES


«EL 5E PODER epub»

Datos del archivo:

  • Cantidad de visitas: 1432
  • Cantidad de veces descargados: 541
  • Tamaño del archivo: 941KB
  • Formatos disponibles: ✅ PDF ✅ EPUB ✅ MOBI

Categorías:

Ciencias

Divulgación científica

Estudios generales

Ver otros libros de ciencia

Aquí puedes descargar EL 5E PODER en español

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -

Deja un comentario