DRETS REALS IV (1): POSSESSIO, PROPIETAT I SITUACIONS DE COMUNITAT

Descargar DRETS REALS IV (1): POSSESSIO, PROPIETAT I SITUACIONS DE COMUNITAT en PDF

Sinopsis de DRETS REALS IV (1): POSSESSIO, PROPIETAT I SITUACIONS DE COMUNITAT

L’aparició d’aquests dos volums consolida el gran èxit de la col•lecció de dret civil català, que té com a objectiu l’estudi del dret civil vigent a Catalunya d’una forma completa, didàctica i actualitzada, fet que la converteix en la col•lecció de referència del panorama jurídic català, tant des d’un vessant dogmàtic com pràctic.
En aquesta obra es realitza un estudi complet i exhaustiu dels drets reals aplicables a Catalunya, fent una anàlisi especial del Llibre V del Codi civil de Catalunya, Llei 5/2006, de 10 de maig, relatiu als drets reals. En aquest llibre, un grup escollit de professionals del dret, integrat per professors universitaris, registradors de la propietat, notaris, advocats i magistrats, ha aportat el seu coneixement en l’àmbit dels drets reals. El resultat és una obra que combina la teoria jurídica amb la pràctica habitual en les notaries, registres, despatxos d’advocats i tribunals de justícia i que satisfà tant les necessitats dels universitaris que han d’estudiar la matèria, com les necessitats dels professionals que han d’aplicar-la.L’estructura d’aquest manual està integrada per 29 capítols dividit en dos volums:
En el primer volum s’estudia la possessió, la propietat i les situacions de comunitat i està integrat pels capítols següents: 1. Els drets reals. 2. Els béns i el patrimoni. 3…
Ver más

ADOLFO LUCAS ESTEVE

Ver ficha del autor

Detalles del libro


«DRETS REALS IV (1): POSSESSIO, PROPIETAT I SITUACIONS DE COMUNITAT epub»

Datos del archivo:

  • Cantidad de visitas: 1432
  • Cantidad de veces descargados: 541
  • Tamaño del archivo: 941KB
  • Formatos disponibles: ✅ PDF ✅ EPUB ✅ MOBI

Categorías:

Derecho

Derecho civil

Ver otros libros de derecho

Aquí puedes descargar DRETS REALS IV (1): POSSESSIO, PROPIETAT I SITUACIONS DE COMUNITAT en español

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -

Deja un comentario